6ix9ine’s nye album ‘Dummy Boy’ er tilsyneladende blevet lækket

6ix9ine’s nye album ‘Dummy Boy’ er tilsyneladende blevet lækket
6ix9ine.

Soundcloud-rapperen 6ix9ine sidder lige nu bag tremmer i New York, hvor han kan risikere op til livstid. Det fik ham til at udskyde sit nye album ‘Dummy Boy’ på ubestemt tid. Albummet skulle ellers have været udgivet i fredags. Men nu er pladen tilsyneladende blevet lækket.

Rapcurrent skriver, at albummet pludselig var at finde på hjemmesiden 6ix9ineshop i går. ‘Dummy Boy’ er nu taget af hjemmesiden, men internettet flyder over med personer, der påstår, at de har adgang til albummet. Nogle er falske, men det rigtige album skulle angiveligt også være at finde derude ved hjælp af et par søgninger.

Det er endnu uvist, hvem der er ansvarlige for leaket. Produceren Murda Beatz, der stod bag ‘Fefe’, lagde tidligere på ugen et billede op på Instagram med albummets cover art og teksten »jeg har albummet, burde jeg….«. Beatz har siden slettet opslaget.

6ix9ine har tidligere udtalt, at albummet vil byde på gæsteoptrædener fra blandt andre Kanye West og Nicki Minaj. Om leaket er en del af promoveringen for albummet er endnu uvist, men det kan sandsynligvis være med til at presse 6ix9ine til at udgive ‘Dummy Boy’.

Læs også: 6ix9ine står over for mindst 32 års fængsel – helt op til livstid

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af