ASAP Rocky blander blod med Tame Impala og Danger Mouse på nyt nummer: ’Sundress’

ASAP Rocky blander blod med Tame Impala og Danger Mouse på nyt nummer: ’Sundress’
ASAP Rocky. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

ASAP Rocky har igennem tiden været ganske udmærket til at udvælge musikalske legekammerater på kryds og tværs af genrer – ikke mindst på sit seneste album ’Testing’, der udkom tidligere på året. Nu er Rocky tilbage med sit første track siden ’Testing’ under titlen ’Sundress’, og denne gang er han ude i et særdeles frugtbart makkerskab med Tame Impala og Danger Mouse.

’Sundress’ er lige så florlet og forførende, som titlen indikerer. Nummeret sampler sangen ’Why Won’t You Make Up Your Mind?’ fra Tame Impalas langspillerdebut ’Innerspeaker’ fra 2010. På produktionssiden får Rocky hjælp fra Danger Mouse, der for alvor får samspillet mellem de australske psychrock-loops og Rockys flabede linjer til at slå gnister – med en snert af Danger Mouses karakteristiske catchy tyngde.

Nummeret har tidligere været både teaset og spillet live, men er altså nu ude i fuld længde med tilhørende skarp musikvideo instrueret af Frank Lebon, som tager de såkaldte mannequin-challenges til et helt nyt niveau i en særdeles velstøbt festbilledeserie. Se med herunder.

Læs også: Se ASAP Rockys fredagsbehagelige cover af ‘(Sittin’ On) The Dock Of the Bay’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af