Barselona tager på forårsturné i landets fire største byer

Barselona tager på forårsturné i landets fire største byer
Barselona. (Foto: Sophus Wolf)

Fire koncerter. Fire dage i træk. De fire største byer i Danmark. Så simpelt bliver det, når Barselona til foråret drager på en mindre danmarksturné, som bringer dem forbi København, Odense, Aalborg og Aarhus i den rækkefølge.

Popduoen bestående af Rud Aslak og Rasmus Theodor udgav senest singlen ‘Fra Wien til Rom’, men de arbejder i øjeblikket på højtryk på nyt materiale, som man formentligt kan forvente at høre fra scenen til de fire koncerter.

»Lige nu sidder vi i Grotten og skriver ny musik, og her bliver vi hele vinteren, hvor vi indspiller vores nye sange og samler kræfter til at lave fire koncerter i april, som I aldrig vil glemme. Vi glæder os til at se jer«, udtaler Barselona i en pressemeddelelse.

Barselona – turné:
10/4 – Lille Vega, København
11/4 – Posten, Odense
12/4 – Studenterhuset, Aalborg
13/4 – Train, Aarhus

Læs interview: Barselona bryder alle deres egne regler: »Det er med ærefrygt, man begiver sig ud i en fløjtesang«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af