Earl Sweatshirt er tilbage – hør den halvpsykedeliske single ‘Nowhere2go’

Earl Sweatshirt er tilbage – hør den halvpsykedeliske single ‘Nowhere2go’

»New chunes 2018, tro ikke, at jeg ikke har arbejdet«, tweetede Earl Sweatshirt nytårsaften 2017 til stor begejstring for sine mange følgere, som måske nok synes, at den gode Earl er lige lovlig sparsommelig med sin musik i forhold til mange af sine kolleger.

Hvorom alting er, så har Earl nu indfriet sit nytårsløfte. ‘Nowhere2go’ er navnet på den nye single, hvis beat er en yderst interessant affære. Det føles både klaustrofobisk og atmosfærisk på samme tid – og så er det ikke så lidt psykedelisk. Et skønt genhør med Earl, der i sommers måtte aflyse sin NorthSide-koncert på grund af forværret angst og depression oven på sin fars død den 3. januar i år.

‘Nowhere2go’ er første officielle single fra Earl Sweatshirt siden ‘Balance’ i 2016.

Læs anmeldelse: Earl Sweatshirt ‘I Don’t Like Shit, I Don’t Go Outside’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af