Legenden Giorgio Moroder giver sin første danske koncert nogensinde

Legenden Giorgio Moroder giver sin første danske koncert nogensinde
Giorgio Moroder.

Mange stiftede måske først bekendtskab med Giorgio MoroderDaft Punks ‘Random Access Memories’ og nummeret ‘Giorgio By Moroder’, men den 78-årige italiener er en sand legende i musikhistorien. Og nu giver han sin allerførste koncert i Danmark.

Giorgio Moroder spiller i Store Vega 24. maj.

I oktober annoncerede Moroder sin første verdensturné nogensinde, og det er altså denne ‘The Celebration of the 80’s Tour’, der nu kommer til Danmark. Moroder optræder med fuldt band, og han vil selv operere diverse keyboards samt stå for at fortælle anekdoter fra et vildt musikliv.

Italieneren er især kendt som discoens godfather og for sit samarbejde med Donna Summer på hits so ‘I Feel Love’ og ‘Love to Love You Baby’. Men det er kun en lille brøkdel af historien. Han har vundet en Oscar for bedste soundtrack (‘Midnight Express’) og stået bag en lang række gigantiske hits fra 70’erne og 80’erne: Fra ‘Take My Breath Away’ og ‘Danger Zone’ fra ‘Top Gun’-soundtracket til ‘Flashdance… What a Feeling’ og ‘The NeverEnding Story’.

I 2015 udgav han sit første album i 23 år, ‘Déjà Vu’, der blandt andet havde Sia, Kelis og Britney Spears som gæster.

Billetsalget starter 23. november kl. 10.00 via Ticketmaster.

Giorgio Moroder (ITA)
24. maj
Store Vega
Billetpris: Endnu ikke offentliggjort

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af