Pete Davidson lægger låg på Ariana Grande-sagaen i ‘Saturday Night Live’

Det har været nogle begivenhedsrige dage i Grande/Davidson-land. I slutningen af sidste uge jokede Davidson om sit frieri i en ‘Saturday Night Live’-promovideo, hvilket fik Grande til at gå aggressivt til værks på Twitter. Herefter udgav popstjernen så singlen ‘Thank U, Next’, der roste Davidson, og i weekendens ‘SNL’ var det så komikerens tur i manegen.

Pete Davidsons nye kommentar til det forliste forhold var dog ikke endnu en joke, men et forsøg på sobert og helt stille og roligt at lægge låg på et kapitel, som medierne har fulgt tæt.

Davidson var inde som gæst i et Weekend Update-segment, hvor han kommenterede på kandidater til det amerikanske midtvejsvalg. Det forløb som det skulle, men han sluttede segmentet af med følgende konstatering:

»Og en sidste ting, jeg gerne vil sige: Jeg ved, at nogle af jer er nysgerrige omkring break-uppet, men sandheden er, at det ikke kommer nogen ved. Nogle gange fungerer tingene bare ikke, og det er OK. Hun er en fantastisk, stærk person, og jeg ønsker hende inderligt al lykke i verden. Nu, please gå ud og stem på tirsdag«.

Skal vi satse på, den er lukket nu så?

Læs også: Ariana Grande udgiver singlen ‘thank u, next’ – med referencer til Pete Davidson og Mac Miller

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af