Ariana Grande og Pete Davidsons beef er beviset på, at kærligheden er død i 2018

Ariana Grande og Pete Davidsons beef er beviset på, at kærligheden er død i 2018
Ariana Grande og Pete Davidson. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Alt var så godt for et par måneder siden. Ariana Grande og Pete Davidson blev først forelskede og så forlovede.

De fik matchende tatoveringer og talte om deres kærlighed offentligt. De var smaskforelskede på den røde løber til MTV VMA Awards. Ariana Grande lavede endda en sang om Pete Davidson – der fucking hed ‘Pete Davidson’!

Men pludselig kollapsede årets mest stormfulde kendisromance. Grande og Davidson gik fra hinanden. Og nu er mudderkastningen altså også begyndt. Suk.

For efter bruddet i første omgang virkede fredeligt, har Ariana Grande nu tweetet følgende: »For en person, der hævder at hade relevans, elsker du godt nok at holde fast, hva’«. Og derefter: »Thank u, next«.

Grandes tweets refererer til en ny promovideo for weekendens ‘Saturday Night Live’, hvor Davidson spørger musikgæst Maggie Rogers, om hun vil giftes – en tydelig reference til det forliste forhold med Grande, hvor de jo blev forlovet meget hurtigt. »Nul ud af tre«, slutter Davidson promoen af med.

Det er ikke første gang, han joker om bruddet, så måske kan man godt forstå irritationen. Ariana Grandes tweets er siden blevet slettet, men internettet glemmer ikke.

Alt i alt altså endnu et nederlag for kærligheden, og endnu en beef i et år, der har rigeligt af dem. Men i det mindste har vi da stadig Jay-Z og Beyoncé – vi må hellere fyre op for The Carters’ ‘Everything Is Love’ for at genvinde troen på kærligheden.

Læs også: Tidslinje: Ariana Grandes rejse fra nuttet Nickelodeon-pige til progressiv popstjerne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af