Vent lige lidt… The Minds of 99 tager K-phax med på turné?

Vent lige lidt… The Minds of 99 tager K-phax med på turné?
The Minds of 99. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Rock og hiphop har en broget historie sammen, der strækker sig fra ‘Walk This Way’ til nu-metal-æraen og frem til nutidens punkede Soundcloud-rappere. Nu skriver The Minds of 99 et nyt kapitel i dén bog, da de netop har annonceret rapperen K-phax som support på deres kommende Solkongen-turné.

Det kan på overfladen virke som et noget aparte valg – og det er det sådan set også, når man tænker lidt mere over det. Men det er også et friskt valg, der på nogle punkter giver mening: K-phax har helt klart elementer af rock og emo i sin hiphop, og han har trods alt et nummer ved navn ‘Punk’, hvor han rapper »not rapper or a shooter, I’m a punk«.

Vi så K-phax på årets Spot Festival, hvor et ret ungt publikum gik grassat til en tændt K-phax. Han kan uden tvivl levere et show, men hvordan kommer det til at virke som en optakt til The Minds of 99? Jah, det vil kun tiden vise.

»Vi synes, det er et et perfekt match! Det er ligesom en klassisk buddy cop comedy, som K-phax sagde. To betjente, der er helt forskellige, men alligevel laver fede ting sammen. Det er godt set af ham«, udtaler The Minds of 99 i en pressemeddelelse, og en god buddy cop-film kan man jo aldrig klage over.

Solkongen-turneen strækker sig over 15 udsolgte koncerter i november og december – K-phax er med på de første 12 datoer.

Solkongen-turné
7/11 – Tøjhuset, Fredericia (Udsolgt)
8/11 – Sønderborghus, Sønderborg (Udsolgt)
9/11 – Kedelhuset, Silkeborg (Udsolgt)
10/11 – Godset, Kolding (Udsolgt)
14/11 – Turbinen, Randers (Udsolgt)
15/11 – Tobakken, Esbjerg (Udsolgt)
16/11 – Posten, Odense (Udsolgt)
21/11 – Posten, Odense (Udsolgt)
22/11 – Royal Stage, Aalborg (Udsolgt)
23/11 – Train, Aarhus (Udsolgt)
24/11 – Train, Aarhus (Udsolgt)
27/12 – Vega, København (Udsolgt)
28/12 – Vega, København – Ekstra koncert (Udsolgt)
29/12 – Vega, København – Ekstra koncert (Udsolgt)
30/12 – Vega, København – Ekstra koncert (Udsolgt)

Læs også: De 10 bud: K-phax’ guide til de unge, rowdy hiphopkoncerter

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af