21 Savage glemte at udgive sit nye album

21 Savage glemte at udgive sit nye album
Foto: JP Yim/Getty Images

»Dam I forgot to drop my album my bad y’all«. Således lød det kækt fra 21 Savage via Twitter, da klokken slog 7. december – datoen, han tidligere havde teaset som releasedato for sit nye album ’I Am > I Was’.

Men ”forglemmelsen” er heldigvis ikke så gal igen. Med undskyldningen fulgte nemlig en Instagram-story (herunder foreviget af Complex), der afslører, at 21 Savages kommende album lander på den ganske passende dato: 21. december.

’I Am > I Was’ følger op på sidste års ’Issa Album’ samt ’Without Warning’ med Offset og Metro Boomin. Se coveret til det nye album herunder.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Saint Laurent Don (@21savage) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af