Ariana Grande slår ny Youtube-rekord med videoen til ’Thank U, Next’

Ariana Grande slår ny Youtube-rekord med videoen til ’Thank U, Next’

Da Ariana Grande i fredags slap musikvideoen til breakup-hittet ’Thank U, Next’, scorede hun sig på et døgn en splinterny Youtube-rekord. Videoen fik nemlig over 50 millioner visninger inden for 24 timer – mere end fire millioner flere views end den tidligere rekordholder.

Helt præcist fik Ariana Grande 50,2 millioner visninger, hvilket overgik K-pop-supergruppen BTS, der tidligere lå på førstepladsen med 45,9 millioner visninger af videoen til deres hit ’Idol’. Efter BTS fandt vi Taylor Swift på en andenplads (nu tredjeplads) med 43,2 millioner views af ’Look What You Made Me Do’, fulgt af Eminem med 38,1 millioner for ’Killshot’.

Over weekenden har musikvideoen, der trækker på popkulturelle referencer til film som ’Mean Girls’, ’Bring It On’ og ’Legally Blond’, nået helt op imod 88 millioner visninger. Se eller gense musikvideoen herunder.

Læs også: Musikvideoen til Ariana Grandes ‘Thank U, Next’ er fyldt med popkulturelle referencer – og en om Pete Davidsons ædlere dele

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af