Musikvideoen til Ariana Grandes ‘Thank U, Next’ er fyldt med popkulturelle referencer – og en om Pete Davidsons ædlere dele

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den længeventede musikvideo til Ariana Grandes breakup-sang ‘Thank U, Next’ er endelig landet, og den er fyldt med popkulturelle referencer og et par saftige detaljer om sangerindens brud med Pete Davidson.

Videoen genskaber flere scener fra filmklassikere som ‘Mean Girls’, ‘Bring It On’, ’13 Going on 30′ og ‘Legally Blonde’. Den starter blandt andet med en ‘Mean Girls’-montage, hvor flere kendisser, blandt andre Youtuberen Colleen Ballinger og ‘Mean Girls’-skuespillerne Stefanie Drummond og Jonathan Bennett, fortæller om deres besættelse af Ariana Grande.

Sangerinden bliver desuden gæstet af Kris Jenner, Troye Sivan og Grandes ‘Victorious’-medstjerner Matt Bennett og Victoria Monet.

Det største scoop er dog Ariana Grandes personlige Burn Book – igen inspireret af ‘Mean Girls’ – der indeholder beskeder til Grandes ekskærester Ricky Alvarez, Big Sean og Pete Davidson, mens Mac Miller er blevet udeladt ud af respekt.

Om Alvarez skriver hun: »Great dancer, good times man, friends forever«, mens Big Sean får ordene »So cute. So sweet. Could still get it« med på vejen.

Det er dog Davidson, der løber med opmærksomheden, idet Grande efter alt at dømme bekræfter, at det var hende som gik fra ham tidligere på efteråret: »Sry I dipped. Pete I love u always«, står der i bogen. Det er ikke det eneste sted, hvor musikvideoen hentyder til Davidson.

I en ‘Legally Blonde’-inspireret scene på en hårsalon bygger Grande videre på sommerens rygter, om at Davidson er mere end almindeligt veludrustet. Grande har en samtale med Jennifer Coolidge’s karakter Paulette fra ‘Legally Blonde’ midt i sangen, hvor hun siger: »I mean he was really cute, you know. It was really big«.

Paulette svarer: »I’ve only gone out with one guy who had a big front tooth and I liked it because he never got anything stuck in the front…teeth«. Der er næppe nogen tvivl om, hvad tænderne hentyder til i den her sammenhæng.

Musikvideoen er instruereret af Hannah Lux Davis, og har allerede høstet stor ros på de sociale medier:

Læs også: Ariana Grande udgiver personlig dokumentarserie – første afsnit ude

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af