Citadel-kollektivets r’n’b-betonede duo Hingst udgiver debut-ep, ‘Blødere end dig’

Citadel-kollektivets r’n’b-betonede duo Hingst udgiver debut-ep, ‘Blødere end dig’
Hingst.

R’n’b-duoen Hingst er i selskab med kumpanerne fra Citadel-kollektivet (Fraads, Blikfang og Krystalsøn) så småt ulmet frem af københavns musikalske scene. Nu er Hingst, der indtil nu blot har udgivet en række singler, så ude med deres første ep.

Første knop på ep’en, som har fået titlen ‘Blødere end dig’, skød allerede frem i oktober i form af singlen ‘Eksil’. Og i sidste uge sendte duoen, som består af vokalist Eskild Bibow og producer Christian Bogø Bach, så den teenagefabulerende ‘Du har mig’ på gaden med en dertilhørende og ret så forstadserotisk musikvideo (kan ses i bunden).

Nu er hele den seks sange lange ep udgivet. Men hvad er Hingst for noget? Godt, at du spørger. Hingst er den r’n’b-prægede romantiker i Citadel-stalden. Sådan groft sagt.

Sammenlignet med Citadel-makkerne Fraads, som vi i november tildelte Soundvenues Fremtidspris 2018, er Hingst vel, som ep’en selv siger det, en smule blødere. Mindre rappende og mindre kantede.

Hingst holder i morgen aften releasefest for ‘Blødere end dig’ på Reffen209, hvor de selv giver koncert, og hvor blandt andre Fraads dj’er.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af