Lukas Graham udgiver vinylsingle med Hus Forbi – hør samarbejdet her

Lukas Graham udgiver vinylsingle med Hus Forbi – hør samarbejdet her
Lukas Graham.

I løbet af december vil man kunne købe andet end hjemløseavisen hos diverse Hus Forbi-sælgere. Fra i dag kan man nemlig også erhverve sig en eksklusiv vinylsingle, der indeholder Lukas Graham-nummeret ‘You’re Not the Only One (Redemption Song)’ i en nyindspillet udgave sammen med 20 Hus Forbi-sælgere.

Foruden ‘You’re Not the Only One (Redemption Song)’, som naturligvis findes i sin originale udgave på københavnergruppens seneste album ‘3 (The Purple Album)’, udgøres pladens b-side af ‘I’ve Got No (Home)’ med den tidligere hjemløse musiker Kasper Hedegreen.

Alt overskuddet går ubeskåret til Hus Forbi. Se en video fra indspilningerne forneden.

Læs også: Lukas Graham flasher undertrøjen hos Jimmy Kimmel – spiller to sange fra nyt album.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af