Pusha-T om Kanye Wests ‘MAGA’-kasket: »Han bærer den ikke mere«

Pusha-T om Kanye Wests ‘MAGA’-kasket: »Han bærer den ikke mere«

»Han bærer den ikke mere. Det er slut«, siger Pusha-T om Kanye West og hans ‘Make America Great Again’-kasket.

Det gør han i et interview med Trevor Noah i ‘The Daily Show’, hvor Pusha også fortæller, at han så vidt muligt forsøgte at undgå at tale politik, mens Kanye producerede ‘Daytona’.

»Kan du forestille dig at have de samtaler, mens han er ved at lave mit album? Han havde sådan set mit liv i sine håndflader, og så skal jeg fortælle ham, at der er noget, jeg hader. Vi har dog altid real samtaler. Altid«, siger Pusha.

Man kan næsten se de to for sig, siddende alene i studiet i Wyoming: Kanye, der ranter om Trump og slaver, mens Pusha bare nikker, så det ikke går ud over albummet. Heldigvis gik det godt.

»Jeg tror, at det er derfor, han og jeg klikker så godt, og jeg tror, at det er derfor, ‘Daytona’ endte så godt. Det handler om at give og tage. Hvis der er noget, jeg ikke kan lide, så siger jeg det, og han prøver at rette, og så videre«, siger Pusha.

Læs også: Musikårets syv bedste tv-optrædener – og én, vi bare gerne vil glemme.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af