Se Lukas Graham spille ‘Love Someone’ hos Seth Meyers

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På Spotify har ‘Love Someone’, førstesinglen fra Lukas Grahams seneste album ‘3 (The Purple Album)’, rundet de første 100 millioner afspilninger, og den er altså godt på vej til at blive københavnernes tredje verdenshit.

Nu har Lukas Forchhammer og co. atter været forbi et amerikansk talkshow, som det jo også var kutymen, da de hittede med ‘7 Years’ og ‘Mama Said’. Denne gang er det Seth Meyers og hans gæster, der har fået fornøjelsens af den patosfyldte christianit – iført skjorte!

Lukas Graham udgav i sidste uge en vinylsingle i samarbejde med hjemløseavisen Hus Forbi.

Læs anmeldelse: Lukas Grahams ‘3 (The Purple Album) tager sig selv lidt for seriøst

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af