Travis Scott slutter sig til Maroon 5’s Super Bowl-optræden – Jay-Z og Meek Mill protesterer

Travis Scott slutter sig til Maroon 5’s Super Bowl-optræden – Jay-Z og Meek Mill protesterer
Travis Scott. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Ifølge amerikanske medier – blandt andre Variety og TMZ – gør Travis Scott popgruppen Maroon 5 selskab, når den 53. Super Bowl løber af stablen 3. februar i Atlanta.

Travis Scott er, ligesom det er tilfældet med Maroon 5, endnu ikke officielt annonceret, men ifølge de amerikanske mediers kilder skulle den være god nok.

Visse steder er annonceringen af Travis Scott dog ikke faldet i god jord.

På Twitter har Meek Mill, som om nogen har fået en anden, mere politisk kasket på efter sin seneste (og kontroversielle) fængselsdom, reageret med uforståenhed.

Og meldingen kommer altså ikke, fordi Meek Mill ikke kan lide Travis.

Modstanden udspringer naturligvis af den betændte sag mellem tidligere San Fransisco 49ers-quarterback Colin Kaepernick, NFL og, ja, resten af USA.

For efter Kaepernick tilbage i 2016, motiveret af politivold mod sorte amerikanere, nægtede at stå op under den obligatoriske afspilning af den amerikanske nationalsang, og i stedet valgte at knæle, er den 31-årige quarterback simpelthen blevet frosset ud af NFL.

Derfor har NFL også haft mere end svært ved at finde et supplerende navn til Maroon 5 – blandt andre Mary J. Blige og Rihanna har takket nej.

Ifølge Varietys kilder har Jay-Z, som har været udtalt modstander af NFL efter Kaepernick-sagen, også reageret på nyheden og vil angiveligt forsøge at tale Travis Scott fra at optræde 3. februar.

Det sidste er højst sandsynligt ikke blevet sagt i denne sag.

Læs også: Alle brands kan lære noget af Nike i kølvandet på seneste politiske reklame.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af