Future er stoppet med at drikke hostesaft – men han var bange for at indrømme det

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der findes få artister, som er så uløseligt kædet sammen med den populære narkotiske hostesaftsdrik lean som Future.

Rapperens allerførste mixtape, ‘Dirty Sprite’, var opkaldt efter drikken, og hans mest indflydelsesrige udgivelser (‘Beast Mode’, ‘Monster’, ’56 Nights’, ‘DS2’) har skabt en druggy æstetik ud af Futures depression og narkomisbrug. Hans depressive, næsten paranoide ‘Codeine Crazy’ er måske den mest fascinerende sang om hostesaft nogensinde.

Så derfor kommer det som noget af en overraskelse, at Atlanta-artisten nu fortæller, at han er stoppet med lean, og i samme ombæring forklarer, hvorfor han har været bange for at annoncere det.

»Jeg ville ikke sige det til nogen, da jeg stoppede med at drikke lean«, fortæller Future i et nyt interview med Genius. »Jeg ville ikke sige det, fordi jeg følte, at folk ville tænkte: ‘Han har ændret sig, fordi han ikke drikker lean mere. Jeg kan høre, at han har ændret sig.’ (…) Det er svært, når dine fans er vant til en særlig form for persona, så bliver man bange for at ændre sig. Man bliver bange for, at de ikke vil acceptere dig mere«.

I interviewet fortæller rapperen også, at hans nye album ‘WZRD’, der udkommer fredag, er en afsked med den gamle, hostesaftsdrikkende Future. Og så afslører hans selvfølgelig også, hvorvidt den ikoniske linje »I just fucked your bitch in some Gucci flip flops« er baseret på en sand historie.

Læs anmeldelse: Future og Juice WRLD dykker dybt ned i stofferne på spontant fællesalbum

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af