Her er 10 koncerter, du skal opleve i februar

Sneen begynder så småt at dale, og det minder nærmest om ægte vinter nu. Lad det ikke være en undskyldning for at ligge derhjemme, for der er masser af fede koncerter på programmet i februar – her er ti, der er værd at trodse kulden for.
Her er 10 koncerter, du skal opleve i februar
Peter Sommer. (Foto: Kasper Månsson/Soundvenue)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Peter Sommer og Søren Huss
Turné

Ovenstående video viser virkelig, at sangskriveren fra Skanderborg og den tidligere Saybia-frontmand i den grad har musikalsk kemi. På en lille vinterturné, hvor de gæster syv danske byer, vil de sammen med Peter Sommers liveband Tiggerne spille numre både fælles og hver for sig.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vinterbyhaven
1. februar, Pumpehuset

Iskoldt vintervejr sætter ingen stopper for Pumpehusets altid hyggelige sommervenue og udendørsbar, Byhaven. Den 1. februar rykker konceptet simpelthen indenfor og bliver for fjerde år i træk til Vinterbyhaven med bingo, karaoke og koncerter fra progrock-bandet Værket, r’n’b-sangeren Elisha, triphop-trioen Takykardia og den funkede popkvintet Glød.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Steppeulven
2. februar, Bremen

Der skal uddeles priser til sidste års største musikalske bedrifter, og så gæster nogle varierede artister den årlige Steppeulven-uddeling i Bremen Teater, hvor du blandt andet kan opleve popstjerneskuddet Jada, orkestralsk tværfløjte-rock med Værket og det hardcore punkband Night Fever.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

When Saints Go Machine og Copenhagen Phil
2. februar, Konservatoriets Koncertsal

When Saints Go Machine gav sidste år koncert med Copenhagen Phil til store roser, og nu gentager de succesen. Electropopgruppen har skrevet en række helt nye sange til anledningen, og det bliver igen spændende at høre dem i en klassisk opsætning.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kodie Shane
6. februar, Hotel Cecil

For et par år siden slog Kodie Shane igennem med proto-emorap-balladen ‘Sad’, som hun lavede sammen med mentoren Lil Yachty. Siden har hun forfinet balancegangen mellem følelsesfuld autotune-sang og attitudefuld trap. Koncerten i Hotel Cecil bliver hendes første i Danmark.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Gents & Friends
9. februar, Store Vega

Pyroshow, nye sange og masser af gæster. Det bliver det helt store, når Gents rammer Store Vega med besøg fra blandt andet Atusji, Better Person, Liss (dj-set) og Mads Axelsen (dj-set).

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Low
9. februar, Voxhall (Udsolgt i DR Koncerthuset)

Slowcore-pionererne gennemgik sidste år en radikal transformation og begik i den sammenhæng et af årets allerbedste album med ’Double Negative’. Nu kan Low 2.0 opleves på dansk jord, og mens koncerten i København er udsolgt, er der stadig billetter til Aarhus.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nils Frahm
13. februar Voxhall / 14. februar, K.B. Hallen

Tangentmesteren Nils Frahm og hans enorme maskinpark har gentagne gange imponeret på dansk jord – bare sidste år leverede han magiske shows i Store Vega og i silende regn på Haven Festival. Nu kommer tyskeren atter til Danmark med koncerter på Voxhall og i den nyåbnede K.B. Hallen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Søn
16. februar, Ideal Bar

Vi starter hvert år med at kåre landets mest lovende musiktalenter, og på 2019-listen kunne man blandt andet finde gruppen Søn og deres charmerende smadderpop. Debutalbummet ’Det skandinaviske design’ udkommer 15. februar – lige i tide, så man kan nå at øve sig på teksterne inden koncerten i Ideal Bar.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Journey Fest.
20.-23. februar

Journey har skiftet format og er gået fra endagsfestival til Journey Fest.: En festival fordelt over fem arrangementer inddelt efter genre. Koncerterne kommer i pakker med indie, rock, folk, soul og fest, og mens alle dage lokker med stærke navne, vil vi gerne fremhæve de to sidstnævnte som vores favoritter. Liss, Coco O., Obongjayar og Selma Judith er et monster-lineup til soulaftenen, mens de fremstormende UK-rappere Octavian og Slowthai bare er nogle få af retterne til lukkefesten i Den Grå Hal.

Se hele programmet for festivalen HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af