Kesi flekser på sin eks på den nye single ‘X’

Kesi flekser på sin eks på den nye single ‘X’
Kesi. (Foto: Samy Khabthani)

Det kan godt være, Kesi lige er blevet opereret på stemmelæben og derfor ikke kan tale specielt meget for tiden. Men det stopper ham altså ikke fra at blive ved med at udgive singler.

For Nørrebro-rapperen har netop skudt 2019 i gang med ‘X’, en svævende, catchy og ret sorgløs sang om at leve det gode liv, flyve smukke kvinder ind i landet og administrere en saldo på kontoen, der er »længere end et telefonnummer«.

Sangen er produceret af begge dansk hiphops største producere lige nu, så der er kræset for kvaliteten: Både Hennedub og Nicki Pooyandeh er krediteret. ‘X’ er desuden Kesis første single siden Gilli-samarbejdet ‘Su Casa’, der blev et sensommerhit i 2018.

Denne udgivelse markerer desuden, at B.O.C.-kumpanerne Kesi og Gilli begge har startet året med stærke singler – ligesom sidste år. Dengang udgav Gilli ‘Langsom’, mens Kesi stod bag ‘Ligesom mig’. I år hitter Gilli allerede med ‘Kolde nætter’, mens Kesi nu altså har sluppet ‘X’.

Læs også: Årets 20 bedste danske hiphopsange – og hvad de siger om dansk rap anno 2018

Lyt til podcast: Kesi og Jannic The Jeweler snakker chains, grillz og diamantbelagte ure i Standard Ekstra

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af