Nas tackler politibrutalitet i stærk ‘Cops Shot the Kid’-video – Slick Rick gæster

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nas’ 11. album ‘Nasir’ udkom som del af serien af Kanye West-producere album i juni, men det druknede lidt i støjen fra chefproducerens kaotiske adfærd. Det hjalp heller ikke, at ‘Nasir’ var et af de sidste album, der udkom, og at udgivelsesfesten, hvor albummet havde premiere, var ret kaotisk og svær at følge med i.

Resultatet var, at albummet ikke solgte specielt godt og måske blev hurtigere glemt, end det havde fortjent. For udgivelsen bød på et par virkelig stærke numre, som eksempelvis ‘Cops Shot the Kid’, hvor Nas angriber politibrutalitet over et Slick Rick-stemmesample.

Nu har sangen fået en flot musikvideo, hvor politimænd jagter unge sorte mennesker, og Nas blandt andet symbolsk rækker armene i vejret. Til sidst gæster Slick Rick, hvis stemme konstant kører i baggrunden som sample, også videoen. Kanye West, der har produceret og desuden har et vers på sangen, er dog ikke med.

Læs også: Hiphoppens fem stærkeste politiske sange – ifølge Bobby Shams

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af