Tekashi 6ix9ine anmoder om kaution og får over 50.000 støtte-underskrifter

Tekashi 6ix9ine anmoder om kaution og får over 50.000 støtte-underskrifter
6ix9ine.

Tidligere på ugen blev der startet en online underskrift-indsamling med henblik på at overbevise dommeren Paul A. Engelmayer om at løslade Tekashi 6ix9ine mod kaution, mens rapperen venter anden fase af sin rettergang, der starter den. 4. september 2019.

Inden for 24 timer nåede indsamlingen sit mål på 40.000 underskrifter, mens den netop har nået de 50.000, som har været indsamlingens nye målsætning. Målet er at vinde dommerens opmærksomhed, så 6ix9ine kan afvente sin dom uden for fængslet. Planen er desuden at betale op mod 1.5 millioner dollars i kaution, skriver TMZ.

Den unge rapper blev anholdt november sidste år, og sigtet for gangstervirksomhed, hvilket ifølge anklageren bør resultere i minimum 32 års fængsel – eller helt op til livstid. Kort efter sin anholdelse udgav 6ix9ine debutalbummet ‘Dummy Boy‘.

Læs også: Hvordan Soundcloud-rappen brændte ud kun et år efter gennembruddet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af