Mac Miller og Madlib har efter sigende indspillet et fællesalbum: ‘Maclib’

Mac Miller og Madlib har efter sigende indspillet et fællesalbum: ‘Maclib’
Mac Miller. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Selv om Mac Miller i september tog sin alt for tidlige afsked med verden, lader det til, det ikke er sidste gang, vi har hørt fra ham. I et nyt interview har produceren Theolonious Martin nemlig afsløret, at der findes et helt album fra Miller i samarbejde med producer-ekvilibristen Madlib.

Nyheden landede i et interview med DJBooth, hvor Martin fortalte, at Miller og Madlib begik et fællesalbum før sidste sommer under den passende titel: ’Maclib’. Martin ved dog ikke, om Madlib har tænkt sig at »velsigne verden med projektet«.

Det sidste, vi officielt hørte fra Miller i album-form, var hans stærke, eftertænksomme udgivelse ’Swimming’ fra august 2018.

Læs også: Ariana Grande sviner Grammys for ikke at give pris til Mac Miller – sletter tweets efterfølgende

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af