Post Malone tager hypet hiphoptalent med til København som support

Post Malone tager hypet hiphoptalent med til København som support
Post Malone. (Foto: Randy Shropshire/Getty Images)

Post Malone er ved at gøre sig klar til en større europaturné, der blandt andet kommer forbi Royal Arena 2. marts. Men udover manden bag sidste års ‘Beerbongs & Bentleys’-album, kan du også opleve et par spændende navne, der varmer op for Posty.

Post Malone har nemlig lige annonceret, at Roddy Ricch og Tyla Yaweh er med som support på hele europaturneen, der starter 14. februar i Dublin og slutter i London en måned senere.

Yaweh er lige blevet signet på Post Malones pladeselskab, mens Roddy Ricch er en af de mest hypede unge rappere lige nu. Hans melodiske rapstil er ret tæt på Post Malones æstetik, men hos Roddy Ricch er sangene oftest en del mere forankrede i gadefortællinger.

Dén stil har Rich mestret så godt, at vi faktisk udråbte ham til en af de rappere, man skal holde øje med i 2019. Så det bliver spændende at se ham spille i Danmark for første gang.

Læs også: 2018 var året, hvor det blev umuligt ikke at elske Post Malone

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

View this post on Instagram

 

Europe tour starts in 2 weeks! @tylayaweh @roddyricch you ready boiiz

A post shared by Posty (@postmalone) on

Lyt til podcast: Standard: Blueface, Roddy Ricch og 2019’s nye rap-generation

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af