R. Kelly arresteret på baggrund af 10 sigtelser for misbrug af mindreårige

R. Kelly arresteret på baggrund af 10 sigtelser for misbrug af mindreårige
R. Kelly. (Foto: Mike Pont/Getty Images)

R. Kelly blev arresteret i Chicago natten til lørdag dansk tid, efter at han fredag blev sigtet for 10 forskellige overgreb mod mindreårige. Den 52-årige R’n’B-sangeren overgav sig selv til politiet, som det fremgår af videoen herunder, efter at politiet udsendte en arrestordre tidligere på aftenen.

Ved en pressekonference fredag den 22. februar gennemgik statsanklageren Kimberly Foxx de 10 sigtelser mod Kelly, der hver især kan udløse op til tre til syv år i fængsel. Sigtelserne er fremlagt af fire forskellige kvinder, der var under 17 år, da Kelly misbrugte dem. Pressekonferencen kan ses i bunden af artiklen.

Alle ofrene er anonyme, men ifølge Kimberly forgreb Kelly sig på den første kvinde med initialerne H.W. i 1998 og frem til 1999, hvilket har resulteret i fire sigtelser. Den anden kvinde, med initialerne R.L, blev misbrugt af Kelly fra 1998 til 2001, da hun var under 17 år, hvilket har ført til yderligere to sigtelser.

De resterende 4 sigtelser stammer fra to kvinder, der blev misbrugt i henholdsvis 2003 og fra 2009 til 2010, da begge kvinder var under 17 år. R. Kelly skal i retten den 3. marts.

Læs også: Ny video viser angiveligt R. Kelly have sex med 14-årig

Læs også: Beyoncés far holdt Destiny’s Child på sikker afstand af overgrebsanklagede R. Kelly

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af