Se J. Coles halvlegsshow til NBA All-Star-kampen – bedre end Maroon 5 til Super Bowl?

Amerikansk fodbold har Super Bowl, basketball har (ud over selvfølgelig NBA-finalen) den årlige NBA All Star-kamp: Begge har som regel et stjernespækket musikalsk halvlegsshow, men rent kvalitetsmæssigt tager NBA nok sejren i år – det er i hvert fald konsensus i Youtube-kommentarerne til årets optrædener.

J. Cole havde hjemmebanefordel i hjemstaten North Carolina, da han i går optrådte til halvlegsshowet i Charlotte, som også havde rapkollegaen Meek Mill og den canadiske sanger Carly Rae Jepsen på programmet.

I et knap 11 minutter langt set spillede Dreamville-kongen blandt andet ’ATM’ og ’Middle Child’ fra det seneste album ‘KOD’, mens Meek Mill ligeledes delte ud af sange fra sin nyeste plade ’Championships’ i et 13 minutter langt medley.

Canadiske Carly Rae Jepsen sang ikke fra eget bagkatalog, men stod derimod for sit hjemlands nationalhymne før All Star-kampen, mens ’The Star Spangled Banner’ blev fremført af den amerikanske r’n’b- og soulveteran Anthony Hamilton.

Læs også: Se hele Maroon 5’s Super Bowl-koncert – inklusive gæsteoptrædener af Travis Scott og Big Boi

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af