Se J. Coles halvlegsshow til NBA All-Star-kampen – bedre end Maroon 5 til Super Bowl?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Amerikansk fodbold har Super Bowl, basketball har (ud over selvfølgelig NBA-finalen) den årlige NBA All Star-kamp: Begge har som regel et stjernespækket musikalsk halvlegsshow, men rent kvalitetsmæssigt tager NBA nok sejren i år – det er i hvert fald konsensus i Youtube-kommentarerne til årets optrædener.

J. Cole havde hjemmebanefordel i hjemstaten North Carolina, da han i går optrådte til halvlegsshowet i Charlotte, som også havde rapkollegaen Meek Mill og den canadiske sanger Carly Rae Jepsen på programmet.

I et knap 11 minutter langt set spillede Dreamville-kongen blandt andet ’ATM’ og ’Middle Child’ fra det seneste album ‘KOD’, mens Meek Mill ligeledes delte ud af sange fra sin nyeste plade ’Championships’ i et 13 minutter langt medley.

Canadiske Carly Rae Jepsen sang ikke fra eget bagkatalog, men stod derimod for sit hjemlands nationalhymne før All Star-kampen, mens ’The Star Spangled Banner’ blev fremført af den amerikanske r’n’b- og soulveteran Anthony Hamilton.

Læs også: Se hele Maroon 5’s Super Bowl-koncert – inklusive gæsteoptrædener af Travis Scott og Big Boi

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af