Se Maggie Rogers forvandle Whitney Houston-festhit til sørgmodigt folk-nummer

Se Maggie Rogers forvandle Whitney Houston-festhit til sørgmodigt folk-nummer
Maggie Rogers til Spotify and Mastercard i New York 2018. (Foto: Christopher Polk/Getty Images for Mastercard)

I sidste måned imponerede stortalentet Maggie Rogers med udgivelsen af sit imødesete, vellykkede debutalbum ’Heard It In a Past Life’ med følsomme, gnistrende popsange på stribe.

Den smukke følsomhed gik om noget igen, da Rogers forleden lagde vejen forbi det canadiske radioprogram ’The Strombo Show’ til et åbenhjertigt interview med værten, George Stroumboulopoulos. Her gjorde den amerikanske singer-songwriter noget særligt modigt, da hun afsluttede sit besøg med et cover af en af alle tiders allerstørste sangerinder: Whitney Houston.

Maggie Rogers lagde sig nemlig ud med Houstons giganthit fra 1987: ’I Wanna Dance With Somebody’. »Denne sang kommer på, når vi er færdige med at spille vores sidste sang, og det har været virkelig specielt at se, at publikum på en måde forvandler det hele til en dansefest på egen hånd med den sang«, forklarede Rogers.

»Vi kommer til at gøre den … trist«, lød det til slut, da hun havde beskrevet det ellers så feststemte tracks værdi på et dansegulv.

Og ganske rigtigt. Rogers formår i selskab en akustisk guiatr at forvandle Houstons dansegulvsbasker til en sørgmodig,eftertænksom, folk-klingende perle. Lyt med herunder – covernummeret begynder 23 minutter inde i interviewet.

Læs anmeldelse: Maggie Rogers’ popsange slår gnister på smukt og følsomt album

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af