Skepta disser Wiley på nyt track – grime-krigen er i fuld gang

Skepta disser Wiley på nyt track – grime-krigen er i fuld gang
Skepta. (Foto: Kasper Månsson/Soundvenue)

Der er krigstilstand på den britiske grime-scene. De to veteraner Skepta og Wiley beefer, efter Wiley i november delte nummeret ’Flip the Table’, som angriber Skepta og Dizzee Rascal. Nu svarer Skepta igen på ’Wish You Were Here’.

Titlen refererer til en episode i januar, hvor Skepta mødte op til Wileys fødselsdagsfest og gav koncert. En gestus der umiddelbart kunne antyde, at der ikke længere var hard feelings efter episoden i november.

Problemet var bare, at Wiley aldrig dukkede op til sin egen fest, da han sad fast i lufthavnen i Cypern. Det tog Skepta personligt – det virker i hvert fald sådan, når han på ’Wish You Were Here’ rapper: »Came to squash beef but you weren’t there / came to your party, you weren’t there«.

Beefen, som igangsattes med Wileys diss i november, bunder i, at Skepta i oktober samarbejdede med Dizzee Rascal på et nummer. Wiley var ikke tilfreds med dette, da han og Dizzee i mange år har haft uoverensstemmelser, som startede, da Dizzee blev stukket ned i 2003.

Læs anmeldelse: Skepta fik alle til at huske, at grime er hiphop-moshpittens moder

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af