Earl Sweatshirt smækker påtrængende fans telefon i jorden – Vince Staples forsvarer ham

Earl Sweatshirt smækker påtrængende fans telefon i jorden – Vince Staples forsvarer ham
Earl Sweatshirt. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

En Earl Sweatshirt-fan ved navn Mitch Colen fik sig en overraskelse, da han forleden spottede rapperen på gaden og forsøgte at få en video med ham. Odd Future-stjernen smækkede nemlig prompte telefonen ud af hånden på ham, hvilket blev fanget på videoen, som Colen efterfølgende har lagt på Twitter.

I den korte video kan man se Colen nærme sig Earl Sweathshirt, men rapperen er blot i videoen i et øjeblik, før han får slået ud efter telefonen, som lander på jorden. Colen har efterfølgende lagt videoen på Twitter med teksten »Når man vil have et billede med sin favoritrapper siden dag et, men han er en nar«.

Hvorvidt Colen eller hans (tidligere) yndlingsrapper er narren i situationen er oppe til diskussion, da man også kan fristes til at få medfølelse med Earl Sweatshirt, da det trods alt må være grænseoverskridende at få stukket en filmende telefon i hovedet uden tilladelse, mens man går og passer sig selv på gaden.

Den holdning deler Earl Sweatshirts kollega og ven Vince Staples tilsyneladende. Han har i hvert fald svaret således på Colens oprindelige tweet: »Hvis du føler dig forurettet, kan jeg skaffe dig en fade (en røvfuld, red.) fra min homie, bare så du ved det«.

Læs også: Odd Future er dødt – men medlemmernes solokarrierer er større, end crewet nogensinde var

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af