Forvrænget hiphopklassiker: Nu kan du høre den fulde version af ‘Us’-trailerens creepy ‘I Got 5 On It’

Forvrænget hiphopklassiker: Nu kan du høre den fulde version af ‘Us’-trailerens creepy ‘I Got 5 On It’
'Us'.

Den første trailer til Jordan Peeles horrorfilm ‘Us’ udmærkede sig især ved dens brug af musik – mere bestemt hiphopduoen Luniz’ klassiker ‘I Got 5 On It’ fra 1995. Traileren gør nemlig brug af et ret så genialt remix, som gør den egentlig allerede lidt urovækkende melodi meget urovækkende.

Siden da har der været efterspørgsel på en fuld version af det uventede match, og nu er ‘I Got 5 On It’ kommet i et såkaldt ‘Tethered Mix’ fra soundtracket til ‘Us’, som er blevet udgivet i sin helhed i dag.

I traileren starter det hele hyggeligt og idyllisk med, at familien Wilson er på køretur, og sangen kommer på i radioen – alle synger med. Og her er der indtil videre tale om den helt regulære version, vi kender.

Men i takt med, at traileren afslører, at familien jagtes af en flok creepy kloner af dem selv, glider musikken over i en horror-version a f’I Got 5 On It’. Alle instrumenter skæres fra bortset fra strygermelodien, der runger mod en baggrund af creepy lydeffekter.

Læs også: Det skal du se i biografen i marts: To af årets mest ventede danske film, ‘Get Out’-opfølger og tudegaranti med store ører

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af