#FreeMeek: Se den første trailer til dokumentarserien om Meek Mill

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Amazon har nu delt den allerførste teaser-trailer til dokumentarserien om Meek Mills kamp for at omstøde den kontroversielle fængselsdom, han fik tilbage i 2017 for at overtræde en prøveløsladelse.

Den et minut lange trailer antyder kraftigt, at dokumentarserien vil komme til at have en udtalt kritik af det amerikanske justitssystems fejl og mangler og dets tendenser til diskrimination mod afroamerikanere.

I trailerens beskrivelse på Youtube lyder det, at: »’Free Meek’ (…) vil følge Meek og hans kamp for frikendelse og afsløre mangler i det [amerikanske] retssystem«.

Meek Mill-sagen startede, da rapperen i november 2017 blev fængslet uden mulighed for kaution for brud på en prøveløsladelse, der i først omgang kom af arrestationer for bland andet narko- og våbenbesiddelse, slåskampe og hensynsløs kørsel.

Dét affødte enorm kritik fra rapperens egne fans såvel som rapkolleger og andre kendte. Det lykkedes ham i april 2018 alligevel at blive løsladt mod kaution, hvorefter han fløj direkte til basketballkamp i en helikopter. I mellemtiden havde hans støtter samlet sig under det populære #FreeMeek-hashtag, som har affødt titlen til den kommende dokumentarserie.

‘Free Meek’ debuterer senere i år på Amazon Prime og er blandt andet produceret af Jay-Z, der offentligt har støttet Meek Mill i løbet af sagen.

Læs også: Terrorsigtet på grund af raptekster: Stjerner som Meek Mill, 21 Savage og Killer Mike forsvarer ung rapper

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af