Future dukkede ikke op til sin ‘Tiny Desk’-koncert – så tog hans producer over

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den amerikanske radiokanal NPR har ofte prominente gæster med i deres ’Tiny Desk’-koncerter, og i den seneste udgave skulle Future have gæstet studiet. Han dukkede bare aldrig op, og så måtte Zaytoven, hans producer, steppe op.

Efter »timers venten med bandet varmet op og klar«, fik folk at vide, at Future ikke kom alligevel, lyder det ifølge NPR’s Rodney Carmichael. Men dagen blev alligevel reddet, da Zaytoven stillede op og gav sin egen koncert med instrumentalversioner af nogle af sine beats for Future.

Og det fungerede faktisk helt fint, også uden Futures rap. Måske fordi Zaytoven, efter eget udsagn under koncerten, forsøger at lave ‘feel good’-musik: »Jeg er kirkemusiker, jeg spiller stadig orgel hver søndag (…) Selv om rapperne snakker om det, de snakker om på sangen, prøver jeg stadig at lave den her ‘feel good’-musik, som har noget soul i sig«.

Hør podcast: Har trap-troldmanden mistet magien? Lille Høg diskuterer Future i Soundvenues hiphop-podcast

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af