Har trap-troldmanden mistet magien? Lille Høg diskuterer Future i Soundvenues hiphop-podcast

Har trap-troldmanden mistet magien? Lille Høg diskuterer Future i Soundvenues hiphop-podcast
Future. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes samt gennem gængse podcast-apps som Stitcher og Pocket Casts eller podcast-app’en på din iPhone eller Android-telefon.

Future er et trap-ikon. Han har præget den moderne hiphop som få andre. Folk så forskellige som Travis Scott, Desiigner eller danske Sivas har ladet sig inspirere af ham.

Men har trap-troldmanden mistet sin magi på det nye album ‘The Wizrd’, der primært udforsker lyde som rapperen har dyrket tusind gange før?

Det store spørgsmål diskuterer Standard-vært Kristian Karl og denne uges gæst, Lille Høg, i det nye afsnit af Standard, hvor de også udpeger Futures største mixtape-klassikere, ser tilbage på rapperens karriere indtil videre og analyserer hans store indflydelse.

Lille Høg er produceren bag folk som Baby Bino, Lillebittebock og hiphop-kollektivet 25/8 – og så er han også en ekstremt stor Future-fan og trap-connaisseur.

Derudover har Lille Høg også en helt eksklusiv sang med, som han har lavet med Lillebittebock, og så spiller vi de nyeste UK drill-tracks.

Standard Ekstra er et kortere supplement til Standard, der reagerer hurtigt på vigtige nye begivenheder og udgivelser i hiphoppens verden. Vært Kristian Karl gæstes typisk af eksperter, oftest fra Soundvenues redaktion, og vender ugens mest uomgængelige begivenheder og nye numre.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af