J. Cole giver sjældent interview til GQ – kalder Lil Pump »en klog knægt«

J. Cole giver sjældent interview til GQ – kalder Lil Pump »en klog knægt«
J. Cole. (Foto: Streeter Lecka/Getty Images)

J. Cole er ikke ligefrem kendt for at opsøge mediernes søgelys, og der er særdeles langt imellem, at rapperen stiller op til interviews. Nu har han dog alligevel givet et sjældent et af slagsen til magasinet GQ.

Interviewet er ret dybdegående og relaterer ofte til rapperens kendte introverthed, også da snakken falder på hans halvlegsshow til NBA All-Star-kampen i februar, som mange mente fejede årets Super Bowl-show af banen.

Cole nyder som bekendt ikke altid at være i rampelyset og indrømmer da også, at han faktisk var mere stresset end begejstret over at skulle optræde: »’Bro, jeg fatter ikke, at du skal performe til NBA All-Star halvlegsshowet. Er det ikke crazy?’ I mit hoved tænker jeg bare: ’Bro, det her føles som et job’«.

Han kommenterer også på Lil Pump, der tilbage i 2017 lavede sangen ’Fuck J. Cole’ med Smokepurpp, og omtaler i den forbindelse Soundcloud-rapperen som en »klog knægt« og siger om disstracket: »Jeg kan se nu, at det var en marketing-genistreg. At være respektløs over for én med en større platform, som ikke er blevet talt om respektløst på den måde før, så det føles som et tabu, vil få masser af opmærksomhed. Hvis jeg for eksempel gik ud og skreg ‘Fuck Oprah’, ville jeg få så sindssygt meget opmærksomhed«.

Læs hele GQ-interviewet HER.

Læs også: J. Cole slagter ‘din favorit-rapper’ i videoen til ‘Middle Child’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af