Kanye West og Kim Kardashian kom for sent til Chance the Rappers bryllup

Kanye West og Kim Kardashian kom for sent til Chance the Rappers bryllup
Kim og Kanye. (Foto: Larry Busacca/Getty Images)

Der er nogle ting, man bare ikke kommer for sent til. Jobsamtaler, runde fødselsdage og bryllupper for eksempel. Men sådan forholder det sig åbenbart ikke i familien Kardashian West.

I weekenden blev Chance the Rapper gift med kæresten Kirsten Corley i Newport Beach, California, og hvem kom for sent til vielsen? Kanye og Kim.

Alle gæsterne var på plads, bruden var ført op ad gulvet, og Chance og Corley var i færd med at udveksle løfter foran præsten, før Kanye og Kim ankom.

Da det hele jo var i gang, blev de af en bryllupsarrangør i første omgang dirigeret ud til siden af hele seancen for ikke at afbryde noget, inden de midt i det hele – og ret akavet – blev ført ind på deres pladser på en af de forreste rækker. Dårlig stil i sin pureste form.

Hele episoden er blevet rapporteret af The Daily Mail, som også har video af det hele – det kan du se HER.

Chance virkede dog ikke til at tage det så tungt, og i går postede han et billede fra festen med blandt andre Kanye og Dave Chappelle: »Mig med mændene, der har været mine mentorer«.

Læs også: Kanyes Valentinsgave til Kim var cheesy ud over alle grænser

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

View this post on Instagram

 

Me and the men who mentored me.

A post shared by Chance The Rapper (@chancetherapper) on

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af