Kesi slutter sig til årets Grøn Koncert

Kesi slutter sig til årets Grøn Koncert
Kesi. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Så sent som i fredags annoncerede Kesi, at han gæster ni danske byer med sin danmarksturné til november. Men hvis man ikke kan vente helt til da med at se Nørrebro-rapperen, kan man jo tage til Grøn til sommer. Koncertkaravanen har nemlig lige annonceret, at Kesi bliver en del af årets lineup.

Bookingen kan vel ses som en anerkendelse af, at Kesi har sat sit tydelige præg på hiphopscenen (og hitlisterne) herhjemme de seneste år, hvor han har været uundgåelig med sange som ‘Mamacita’, ‘Følelsen’, ‘Kom over’ og senest ‘X’.

De seneste år har Grøn, der plejede at hedde Grøn Koncert, fået besøg af store hiphopnavne som L.O.C. og Suspekt, og sidst rappere fra den yngre generation fik lov til at gæste en stor scene på festivalen, var med en fælleskoncert fra Ukendt Kunstner og Sivas i 2017. Nu får Kesi altså lov til at spille op til fest.

Grøn finder sted i uge 29-30, hvor der afholdes koncerter i otte byer. Det starter på Amager 18. juli og slutter i Valby 28. juli – derimellem er der stop i Kolding (19. juli), Aarhus (20. juli), Aalborg (21. juli), Esbjerg (25. juli), Odense (26. juli) og Næstved (27. juli).

Hør podcast: Kesi og Jannic The Jeweler snakker chains, grillz og diamantbelagte ure i Standard Ekstra

Læs også: Årets 20 bedste danske hiphopsange – og hvad de siger om dansk rap anno 2018

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af