Lil Uzi Vert er ifølge DJ Drama klar til at udgive nyt album

Lil Uzi Vert er ifølge DJ Drama klar til at udgive nyt album
Lil Uzi Vert til Wireless Festival i London, 2018. (Foto: Tabatha Fireman/Getty Images)

Lil Uzi Vert har efterhånden teaset sine fans en god rum tid, når det kommer til udgivelsen af hans næste album, ’Eternal Atake’. Albummet har med adskillige annonceringer og udskydelser været svært at gennemskue statussen på – men nu har DJ Drama givet os en hjælpende hånd.

I en ny kommentar til DJ Akademiks på Instagram (foreviget af Elliott Wilson) afslører Drama nemlig, at ’Eternal Atake’ er klar til udgivelse. »Uzi burde udgive ’EA’ i morgen eller en hvilken som helst dag, han har lyst. Han har min og Cannons fulde støtte og velsignelse til at droppe det!«.

Cannon og Drama, der begge har siddet bag knapperne på størstedelen af Lil Uzi Verts tidligere udgivelser, må således siges at  være bekræftet som hovedproducerne på ’Eternal Atake’. Uzi annoncerede dog tidligere på året, at han var »færdig med musik«, hvorfor vi endnu ikke kan vide, hvornår (hvis overhovedet) ‘Eternal Atake’ bliver en realitet – men annonceringen af, at han kigger forbi årets Tinderbox Festival, kunne heldigvis være et tegn på, at den dramatiske udtalelse skal tages med et gran salt.

Læs også: Tinderbox-programmet er komplet: Her er vores otte favoritter i festivalens hidtil bedste lineup

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Elliott Wilson (@elliottwilson) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af