Offset fortæller om sine mange offentlige forsøg på at vinde Cardi B tilbage hos Ellen DeGeneres

Kort inden juletid sidste år kom det frem, at Offset og Cardi B skulle skilles efter lidt over et års ægteskab. Men Migos-rapperen kæmpede en indædt kamp for at vinde B tilbage – blandt andet ved at overraske hende med blomster under en koncert og give julegaver for over 100.000 dollars.

I fredags gæstede Offset Ellen DeGeneres’ talkshow, og snakken faldt naturligt på hans forsøg på at vinde Cardi B tilbage, som han altså nu er sammen med igen. Fortryder han, at han var så offentlig med sine undskylninger, der mødte stor kritik fra fans, spørger Ellen blandt andet.

»Jeg elsker min kone, så det er meget seriøst. Det er ikke et spil for mig«, svarer Offset og fortsætter: »Vi har turnéplaner og koncerter, så jeg følte bare, at jeg ikke kunne tillade en pause mellem tid«.

»Det er bare mig, der er sårbar, tror jeg, og folkets modsvar ramte mig faktisk. Det er derfor vores mænd ikke forsøger at være sårbare. For hvis du gør det, så er det sådan, at der er noget galt med det på en eller anden måde«.

Interviewet med Ellen kommer også rundt om, hvor mange tusind dollars Offset sædvanligvis går rundt med, og en bilulykke, som næsten kostede rapperen livet og har inspireret en række af sangene på Offsets debutalbum som soloartist ‘Father of 4‘.

Læs også: Nå, Cardi B og Offset er vist sammen igen – snaver på Grammys røde løber

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af