Pete Davidson sammenligner den katolske kirke med Michael Jackson og R. Kelly

Pete Davidson fra ‘Saturday Night Live’ havde i lørdagens program et par kommentarer i kølvandet på ‘Surviving R. Kelly’ og ‘Leaving Neverland’; de to dokumentarer, der blandt mange ting har skabt debat om, hvorvidt man kan, må og skal lytte til henholdsvis R. Kelly og Michael Jacksons musik set i lyset af skandalerne omkring dem.

»Hvis du støtter den katolske kirke, er det så ikke det samme som at være R. Kelly-fan? Bortset fra at den enes musik er væsentligt bedre«, startede komikeren ud i et segment af Weekend Update og blev mødt med blandede reaktioner fra publikum.

Davidson fulgte op med en kommentar til, hvorfor vi egentlig er så oprevede over at finde ud af, at R. Kelly eftersigende har forgrebet sig, eller at Michael Jackson måske var pædofil:

»Du ved ikke, hvor god nogens musik virkelig er, til du finder ud af, at de er pædofile. Grunden til, at alle er så fortørnede er, at R. Kelly og Michael Jackson laver god musik. Hvis jeg fandt ud af, at Macklemore gjorde nogle mærkelige ting, ville jeg gladeligt frigøre dén plads på min iPhone«.

Til slut kommer Davidson også ind på sin nye romance med Kate Beckinsale, da aldersforskellen mellem de to turtelduer (hun er 45, han er 25) har fået sin del opmærksomhed i medierne.

Læs også: ’SNL’ spidder R. Kelly i ny sketch over hans skandale-interview

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af