Se Offset og Travis Scott spille ‘Legacy’ hos Ellen DeGeneres

I fredags lagde Offset vejen forbi Ellen DeGeneres’ talkshow for at promovere sit debutalbum som soloartist, ‘Father of 4‘, og han var ikke alene.

Migos-rapperen indtog scenen sammen med Travis Scott for at fremføre ‘Legacy’ fra det nye album, der desuden har 21 Savage som feature. De to stjerner leverede et nedbarberet sceneshow med et stort flammehav projekteret op bag dem.

Inden deres optræden havde Offset fortalt Ellen om sine mange offentlige forsøg på at vinde Cardi B tilbage, en bilulykke, som næsten kostede ham livet – og har inspireret flere af sangene på det nye album – og hvor mange tusind dollars han egentlig har på sig til dagligt (i omegnen af 100.000).

Læs også: Migos-rapperen Offset er personlig og selvudleverende på soloalbummet ‘Father of 4′

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af