The Black Keys er tilbage med første nye nummer i fem år

The Black Keys er tilbage med første nye nummer i fem år

Der har været stille i The Black Keys-lejren i flere år nu, men det er heldigvis ikke et tegn på, at rockduoen sigter mod reel retræte. Nu har Patrick Carney og Dan Auerbach nemlig netop delt deres første nye sang i hele fem år: ’Lo/Hi’.

Sidst, The Black Keys var albumaktuelle, var i 2014 med ’Turn Blue’, hvor duoen beviste, at deres bundsolide rockformel stadig holder – og de viger da heller ikke fra den på deres nye toner.

Siden ’Turn Blue’ har trommeslager Carney blandt andet haft travlt med at stifte familie, levere toner til Netflix-serien ’BoJack Horseman’ samt senest lave det spritnye band Sad Planets. Dan Auerbach har i mellemtiden begået solopladen ’Waiting on a Song’ samt produceret og medvirket på tracks for alt fra A$AP Rocky til Jake Bugg og masser af upcoming indierock-talenter derimellem.

Læs også: Patrick Carney fra The Black Keys laver nyt band – deler første sang og annoncerer album

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af