Hiphopveteran sagsøger Travis Scott for 20 millioner dollars 

Hiphopveteran sagsøger Travis Scott for 20 millioner dollars 
Travis Scott.

Travis Scott-nummeret ‘No Bystanders’ fra ‘Astroworld’ henter stor inspiration fra Three 6 Mafia-hittet ‘Tear Da Club Up’ fra 1997. Det mener en af sangens skabere, DJ Paul, og ifølge ham er der tale om tyveri.

DJ Paul har netop sagsøgt Travis Scott for copyright-overtrædelse på grund af hans brug af elementer fra ‘Tear Da Club Up’ i ‘No Bystanders’. Ifølge retsdokumenter skaffet af The Blast kræver produceren 20 millioner dollars i erstatning.

Ligheden er da også til at høre i sangenes omkvæd. I Three 6 Mafia-sangen gentages ordene »tear da club up!«, hvilket i Travis Scotts sang blot er ændret til »fuck da club up!« – leveringen er fuldstændig den samme.

DJ Paul pointerer desuden, at Scott rent faktisk råbte »tear da club up«, da han optrådte med ‘No Bystanders’ til årets Grammys. Derudover mener han også, lidt mere vagt, at »kadencen og lyden« i de to sange er meget ens.

Angiveligt har Travis Scott hverken bedt om eller fået lov til at benytte elementer fra Three 6 Mafia-nummeret, men alligevel er DJ Paul krediteret for ‘No Bystanders’ på streamingplatformen Tidal, pointerer HipHopDX.

De to er tilsyneladende ikke uvenner trods søgsmålet – »ingen beef, bare business«, siger DJ Paul gennem en repræsentant i en pressemeddelelse. »Han er klar over situationen, og det er hans pladeselskab også«.

Læs også: Hør Travis Scott, SZA og The Weeknds pinlige rollespil på ‘Game of Thrones’-sang

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af