Hør Travis Scott, SZA og The Weeknds pinlige rollespil på ‘Game of Thrones’-sang

Hør Travis Scott, SZA og The Weeknds pinlige rollespil på ‘Game of Thrones’-sang
The Weeknd. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Travis Scott, SZA og The Weeknd er gået sammen på nummeret ‘Game of Thrones’-nummeret ‘Power Is Power’, hvis titel refererer til en replik Cersei siger i første afsnit af sæson 2, efter at Littlefinger har sagt »viden er magt«.

Nummeret er i sig selv dødtungt på referencer og spoilers (»I took a drag, bust it out the gate, smile lil baby, slay«). The Weeknd indleder første vers med linjen »I was born of the ice and snow / With the winter wolves, in the dark, alone«, og så er stilen lagt for en art musikalsk ‘Game of Thrones’-rollespil, der virker fuldkommen misforstået.

Igennem sangen påtager trioen sig forskellige roller fra ‘Game of Thrones’ på nummeret. The Weeknd er Jon Snow, mens SZA kanaliserer Daenerys og Travis Scott er The Night King med linjer som »Who’s hotter? Been a monster with a crown«.

Helt pinligt bliver rollespillet i omkvædet med hooket »A Knife in my heart couldn’t slow me down / ‘Cause power is power, the fire never goes out«. Og med linjer som Scotts »Ain’t no knife, dagger, bullet that can do it« tager man sig selv i at tænke, om rapperen overhovedet har set serien, hvor krudt som bekendt ikke er opfundet.

‘Power Is Power’ er bare en af mange sange fra det stjernespækkede ‘Game of Thrones’-soundtrack ‘For the Throne’. Men hvor meget kan man egentlig malke ‘Game of Thrones’ massive succes?

Kombinationen af tre store stjerner og ‘Game of Thrones’ har sikkert potentialet til at ramme hitlisterne, men nummeret er i bedste fald så dårligt, at det rent faktisk er godt.

‘For the Throne’ er ude 26. april.

Læs også:De fire største spørgsmål efter første afsnit af sæson 8

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af