Madonna annoncerer nyt album og nye identiteter i mystisk trailer: ’Madame X’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Madonna er tilbage, og hun barsler med et nyt album under titlen ’Madame X’. Nyheden blev offentliggjort i en dramatisk, lille trailer, hvor den ikoniske sangerinde forklarer idéen bag albummets titel.

»Madame X er en hemmelig agent (jeg er Madame X), der rejser verden rundt, ændrer identitet, kæmper for frihed og bringer lys til mørke steder,« lyder det fra Madonna i teaseren akkompagneret af nye toner, der kunne tænkes at gå igen på albummet, alt imens hun ændrer outfit og look fra det ene øjeblik til det andet.

Denne mystiske Madame X er alt fra mor, helgen og nonne til fange, luder og spion. Hvordan dette kommer til at tage sig ud på i pladeformat, må vi vente og se. Projektet har endnu ingen officiel udgivelsesdato.

‘Madame X’ bliver Madonnas første nye album siden 2015-udgivelsen ‘Rebel Heart’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af