Mø aflyser asiatisk turné for sit helbreds skyld – deler åbenhjertigt brev til sine fans

Mø aflyser asiatisk turné for sit helbreds skyld – deler åbenhjertigt brev til sine fans
Mø. (Foto: Fryd Frydendahl)

er i fuld gang med sin ’Forever Neverland’-turné i kølvandet på sit seneste album af samme navn. Dog har tour-livet taget lidt for hårdt på den danske verdensstjerne, der har måttet indse, hun for sit mentale helbreds skyld har brug for en rigtig pause – for første gang i sådan cirka seks år, siden hendes karriere begyndte. Således skriver Mø i et håndskrevet brev til sine fans via Instagram efter offentliggørelsen af, at hun aflyser den asiatiske del af sin turné.

Møs Asien-turné skulle have taget hende til forskellige steder i Kina, Filippinerne, Taiwan og Japan over de næste par uger. Det lader dog til, at hun genoptager turnéen hen mod slutningen af måneden, når hun vender til Australien og New Zealand. Således er planerne for sommeren, hvor hun blandt andet har planlagt at gæste Roskilde Festival, Nibe Festival og Fredagsrock i Tivoli, heller ikke ændret på nuværende tidspunkt.

»Jeg har ikke lyttet til min krops signaler og har konstant kørt igennem uden nogensinde at stoppe eller tage tiden til at passe på mig selv og mit velbefindende. Jeg er nået til et punkt, hvor jeg virkelig føler, mit overordnede personlige helbred har brug for opmærksomhed, og på grund af det har jeg været nødt til at tage nogle hårde beslutninger for at give mig selv lidt tid«, skriver Mø blandt andet.

Læs hele Møs håndskrevne brev via et screenshot af hendes Instagram-story herunder.

Læs også: Hvem spiller på Orange Scene til sommer? Her er de sikre navne og vores bud på de sidste pladser

 

 

 

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af