Nipsey Hussle er død – 33 år gammel

Nipsey Hussle er død – 33 år gammel
Foto: Neilson Barnard/Getty Images

Nipsey Hussle blev søndag eftermiddag skudt og dræbt i Los Angeles. Rapperen blev 33 år gammel.

Nipsey Hussle, der havde det borgerlige navn Airmiess Joseph Asghedom, blev søndag eftermiddag skudt foran sin egen butik, Marathon Clothing, skriver TMZ. Skyderiet efterlod to sårede udover Hussle, der straks blev kørt på skadestuen, hvor han blev erklæret død kort tid efter.

Kort forinden skyderiet efterlod Nipsey Hussle et tweet med teksten: »At have stærke fjender er en velsignelse«. Hussle havde en fortid som Crips-medlem, men hvorvidt skyderiet var banderelateret, vides endnu ikke.

Nipsey Hussle udgav sidste år det anmelderroste debutalbum ’Victory Lap’ oven på en solid række mixtapes med stærke samarbejder på stribe. Foruden det hyppige samarbejde med YG har Nipsey Hussle samarbejdet med navne som Kendrick Lamar, Young Thug, Diddy og Snoop Dogg.

Nipsey Hussle efterlader sig to børn samt skuespillerkæresten Lauren London.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af