Skepta annoncerer nyt album: ’Ignorance is Bliss’

Skepta annoncerer nyt album: ’Ignorance is Bliss’
Skepta på Roskilde Festival. (Foto: Kasper Månsson/Soundvenue)

Skepta er på trapperne med et nyt album med titlen ‘Ignorance is Bliss’. Nyheden landede via grimerapperens Instagram med et billede, der med al sandsynlighed er pladens cover. Billedet forestiller ni termografiske billeder, der kredser om alt fra kærlighed og faderskab til fuckfingre og pistoler.

’Ignorance is Bliss’ følger op på det anmelderroste og award-vindende album ’Konnichiwa’ fra 2016. Den nye plade er ude den 31. maj – så der er med andre ord god tid til at blive helt fortrolig med det, inden Skepta tager turen til Danmark, når han spiller på Roskilde Festival onsdag den 3. juli.

Det sidste års tid har Skepta sluppet en hel håndfuld forskellige singler med blandt andre LD, Daisy Maybe og Wizkid og senest det eksplosive diss-track ’Wish You Were Here’, der giver grime-gudfaderen Wiley svar på tiltale. Tracklisten til den nye plade er dog endnu ikke offentliggjort, så hvorvidt nogen af numrene ender derpå, vides ikke.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af