Taylor Swift er tilbage i en pastelfarvet eventyr-romance på den nye single ‘ME!’

Taylor Swift har den seneste måneds tid pirret nysgerrigheder en masse med en række billeder, der først lignede en indikator for nye toner – en portion pastelromantiske billeder senere snarere en teaser for en tøjkollektion.

I dag fik vi svaret: Taylor Swift har sendt en ny single på gaden med titlen ’ME!’ i selskab med Brendon Urie fra Panic! At the Disco. Singlen har fået en tilhørende musikvideo, der går all in på pastelfarvede eventyruniverser og en nærmest Disney-romantisk musical-æstetik.

Videoen indledes af en slange, der snor sig over brosten i alle himlens farver og forvandler sig til sommerfugle. Da Taylor Swift for to års tid siden vendte tilbage med ’Reputation’ efter et par års udgivelsesstilhed, gjorde hun en dramatisk entré med en ny identitet som rå hævner på singlen ’Look What You Made Me Do’. I den tilhørende vilde video dertil går slangerne igen – dog dengang i lige linje med nummerets aggressive tone.

Med andre ord: Taylor Swift har undergået en forvandling fra hævngerrig, dryster femme fatale til en farvestrålende, sprudlende sommerfugl. Om stemningen går igen på resten af hendes kommende syvende album, må vi væbne os med tålmodighed lidt endnu for at finde ud af.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af