Tinderbox afslører årets spilleplan

Tinderbox afslører årets spilleplan
Miley Cyrus. (Foto: Amy Sussman/Getty Images)

Tinderbox har løst programlægnings puslespillet og fordelt de mere end 60 navne på festivalens fire scener.

Torsdag åbner Karenina festivalen klokken 13.00. Herefter byder dagen på koncerter med blandt andre Gilli, Sigrid, Billie Eilish og Lil Uzi Vert. Hovedscenerne indtages af Greta Van Fleet og Lana Del Rey, hvorefter Diplo lukker og slukker med et festsæt på Blue Stage klokken 00.50.

Anden dagen starter klokken 13.00, hvor Peter Sommer & Tiggerne åbner ballet. Herefter kan man se frem til hovednavne som Miley Cyrus og Duran Duran, mens der også er nostalgifest med navne som Gnags og Rick Astley. Den Gale Pose lukker ballet 00.20, men inden da giver blandt andre L.O.C koncert 20.05.

Tredje dag åbnes af legendariske The Savage Rose klokken 13.00. Sheryl Crow er det første hovednavn på dagens program, mens man også kan se frem til danske Phlake, The Minds of 99 og Suspekt. A$AP Rocky går på 20.05, ligeså gør Stefflon Don. Neil Young spiller som hovednavn sent på aftenen, mens Swedish House Mafia lukker og slukker klokken 01.20.

Tinderbox løber af stablen i Tusindårsskoven i Odense 27.-29. juni 2019.

Se hele Tinderbox’ spilleplan på deres hjemmeside HER

Læs også: Her er vores otte favoritter i Tinderbox’ hidtil bedste lineup

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af