Gucci Mane og Justin Bieber slår pjalterne sammen på nyt track – hør ‘Love Thru the Computer’

Gucci Mane og Justin Bieber slår pjalterne sammen på nyt track – hør ‘Love Thru the Computer’
Justin Bieber. (Foto: Stuart Franklin/Getty Images)

Justin Bieber var for nyligt aktuel med Ed Sheeran-samarbejdet ‘I Don’t Care’, og nu er han minsandten på banen igen, denne gang som feature på et nyt Gucci Mane-nummer.

‘Love Thru the Computer’ ser ud til at handle om online-dating, men det virker samtidig som en kæmpe kærlighedserklæring til den digitale tidsalder generelt. Beatet er glat og uorganisk og har egentlig lidt vaporwave over sig.

Samtidig er der gjort heftigt brug af Zapp & Roger-klassikeren ‘Computer Love’ fra 1986, og Roger Troutmans ikoniske talk box-vokaler huserer, i en pitchet version, hele tiden i baggrunden. Justin Biebers stemme får også en lignende behandling, når han i reference til det originale nummer synger »that’s that computer love«.

Der er indtil videre ikke meldt noget ud i forhold til et nyt Gucci Mane-projekt, men man kan jo håbe, at et eller andet er i støbeskeen. Trap-ikonet udgav sidste år sit 13. studiealbum ‘Evil Genius’.

Læs også: Cardi B deler nyt nummer: ’Press’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af