Lil Wayne aflyser festivaloptræden i protest mod sikkerhedscheck

Lil Wayne aflyser festivaloptræden i protest mod sikkerhedscheck
Lil Wayne.

Lørdag aften skulle Lil Wayne have været hovednavn på musikfestivalen Rolling Loud i Miami, men fans af rapperen blev slemt skuffede. Lil Wayne valgte at aflyse koncerten i protest mod festivalens obligatoriske sikkerhedscheck.

Umiddelbart inden koncerten var det blevet obligatorisk, at artister skulle visiteres, men det nægtede Wayne. Han har siden forklaret beslutningen på Twitter:

»Til alle mine fans, der kom for at se mig på Rolling Loud. Jeg er ked af det, men jeg kommer ikke til at optræde. Festivalpolitiet gjorde det obligatorisk for mig at blive checket for at komme ind til stadionet. Jeg vil aldrig nogensinde gå med til at blive visiteret for at kunne udføre mit job og give et godt show«.

Rolling Loud har generelt haft en hård weekend. Fredag aften kom der falske meldinger om skud på festivalområdet, der spredte kaos på pladsen, og lørdag blev Kodak Black arresteret for våbenbesiddelse umiddelbart inden sin optræden på festivalen.

Læs også: Er Lowly for store til Danmark?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af